VESTE-ŞOC! Ce planuri au aleşii pentru băuturile răcoritoare carbogazoase!

Toate băuturile carbogazoase ar putea fi vândute exact ca ţigările sau alcoolul, adică doar persoanelor care au peste 18 ani, dacă legea deputatului PDL Alin Popoviciu pe care o va depune la Parlament va fi pe gustul colegilor săi.

coca_cola

Alesul spune că aceste tipuri de băuturi conţin substanţe cancerigene, pe care producătorii le ţin ascunse consumatorilor, aceştia nespecificând pe ambalaj acest fapt. Mai mult, după ce s-a consultat cu mai mulţi medici şi specialişti în chimie alimentară a aflat că odată consumate aceste băuturi pot provoca boli foarte grave, care duc uneori la moarte.

„Am luat legătura cu medici, cu chimişti toţi mi-au spus că aceste băuturi carbo-gazoase au în componenţa lor substanţe deosebit de periculoase pentru organism, unele fiind chiar cancerigene. Dar cum acest aspect le este ascuns consumatorilor, întrucât pe ambalaj nu se specifică ce au în componenţa lor aceste, adevărate otrăvuri, ele sunt preferate de oameni, în special de copii, care nu cunosc riscurile la care se expun. Doresc ca aceste tipuri de băuturi să nu mai poată fi accesibile minorilor, decât, dacă, au părinţi inconştienţi şi le cumpără aceste produse. Legea mea prevede ca toate, absolut toate băuturile carbo-gazoase să poată fi comercializate doar celor care au peste 18 ani, întrucât sunt majori şi cunosc riscurile la care se expun. Am trăit pe pielea mea experiemte neplăcute cu astfel de băutură, iar de ani buni nu mai pun strop pe limbă”, ne-a declarat Popoviciu.

Vezi si

Profesorii vasluieni intră în grevă de avertisment: timp de două ore, nu vor intra la ore!

GREVĂ… Sindicaliștii din învățământ au anunțat că, începând de mâine, vor intra în grevă de …