VIDEO: O elevă, vedetă pe TikTok, muncește zilnic pe câmp cu tractorul

Denisa, o elevă de 17 ani din comuna Botiz, județul Satu Mare, a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare datorită pasiunii sale pentru agricultură și munca pe câmp. Tânăra nu se laudă cu haine scumpe sau bijuterii, ci cu munca sa zilnică pe tractor, ocupându-se de zeci de hectare de teren, la fel ca fermierii mult mai experimentați.

Denisa a moștenit dragostea pentru agricultură din familie și a îmbrățișat această meserie cu tot sufletul. Nimic nu i se pare complicat, iar anul trecut a arat 60 de hectare de teren doar cu ajutorul utilajului de mare capacitate. Familia Denisei muncește, în total, 160 de hectare.

@deni.agro

#misiuneatiktok #agrogirl #fypage #farmgirllife #5pasidebine #johndeere

♬ original sound – ❦︎𝘼𝙧𝙘𝙝𝙞𝙚❦︎

„Astăzi suntem la ierbicidat. GPS-ul ne arată unde ar trebui să mergem, ne arată urma, ne măsoară unde ar trebui să mergem. Ne arată câte hectare facem, viteza”, spune Denisa. 

Denisa își popularizează pasiunea și pe TikTok, rețea pe care a ajuns vedetă, cu peste 38 de mii de urmăritori și aproape 800 de mii de aprecieri. „Mulți mă admiră, dar sunt unii care sunt mai răi și spun că vai, e numai o fată care stă în tractor, nu face nimic. Dar fac ceva!”, a explicat Denisa.

@deni.agro

#agrogirl #misiuneatiktok #fypage #farmgirllife #5pasidebine #johndeere

♬ August Diaries – DHARIA

Chiar dacă este încă elevă în clasa a XI-a, tânăra este hotărâtă să urmeze studii tot în domeniul agricol și să-și continue pasiunea pentru agricultură și munca pe câmp. Pasiunea Denisei pentru agricultură și munca sa zilnică pe tractor sunt cu adevărat fenomenale și inspiră mulți tineri să-și urmeze visurile și să-și găsească pasiunea în viață.

Vezi si

Au început înscrierile pentru observatori la alegerile locale și europarlamentare

Persoanele care doresc să se înscrie ca observatori la alegerile locale și europarlamentare din 9 …

Comments are closed.