VIDEO/FOTO: Flashmob impresionant de Ziua Iei la Vaslui

Sute de vasluieni au participat la un flashmob impresionant dedicat Zilei Internaționale a Iei, organizat de Centrul Cultural Județean și Consiliul Județean Vaslui. Evenimentul a avut loc în Parcul Copou, Parcul Independenței și centrul civic al municipiului Vaslui, unde membrii ansamblurilor Trandafir de la Moldova, Hora Vasluiului şi Școala de dans Mădălina și Virginel Solomon, alături de peste 300 de vasluieni, au prezentat o suită de dansuri populare.

 

Cu toate că exista riscul iminent de ploaie, mulți vasluieni au admirat dansatorii, care au fost răsplătiți cu aplauze pentru prestația lor. Evenimentul a fost și un preambul la Festivalul „Hora din Străbuni”, care în acest an se va desfășura în perioada 2-6 august.

Flashmob-ul a fost o adevărată bucurie a dansului popular românesc, iar participanții au demonstrat că tradițiile și obiceiurile noastre trebuie să fie păstrate și transmise mai departe. Ziua Iei este un prilej de a celebra cultura și identitatea noastră națională, iar acest eveniment a reușit să adune oameni de toate vârstele și să le ofere o experiență culturală deosebită.

Organizatorii au reușit să creeze o atmosferă plină de energie și entuziasm, iar participanții au fost încântați să facă parte dintr-un astfel de eveniment. Flashmob-ul a fost un succes și a demonstrat încă o dată că dansul popular românesc are un loc special în inimile noastre și trebuie să fie promovat și susținut în continuare.

Flashmob-ul dedicat Zilei Internaționale a Iei a fost un eveniment deosebit, care a adus împreună oameni pasionați de tradițiile și cultura noastră națională. Participanții au demonstrat că dansul popular românesc este o formă de artă care trebuie să fie apreciată și promovată, iar organizatorii merită toate felicitările pentru reușita acestui eveniment.

Vezi si

Cei mai putini muncitori straini din tara lucreaza la Vaslui

In județul Vaslui lucrează în prezent cei mai puțini muncitori străini din țară, 449. Dacă …

Comments are closed.