Winter Cup Vaslui 2017

S-au deschis înscrierile la Turneul de Fotbal în Sală “Winter Cup” Vaslui. Prestigioasa competiție este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Direcția Judeteană de Tineret și Sport Vaslui, Federația Romană de Fotbal, împreună cu www.ConceptChampion.ro (distribuitor de echipament sportiv), cu sprijinul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui și al Liceul Tehnologic “Ion Mincu” Vaslui. De anul acesta competiția beneficiază de sprijinul Federației de Minifotbal din România și al Asociației Județene de Minifotbal Vaslui. Pot participa jucători amatori și profesioniști cu vârsta de minim 14 ani.

wintercup-vaslui1

 

Cea de-a șase ediție aduce în premieră categoria Futsal, pe lângă celelalte trei (Open Under 19, OldBoys «39+»). Vasluienii vor fi martori la un spectacol fotbalistic pe cinste, pentru că nivelul competiției va fi cel puțin la fel de ridicat ca în anii trecuți. De asemenea vor putea vedea mascota competiției. Vasluienii care vor sau să pună umorul la punerea lui în scenă, o pot face dacă se înscriu pană pe 17 ianuarie.

Echipele ce doresc înscrierea vor trebui să prezinte un tabel – max. 15 jucători, care vor fi identificați prin nume, prenume, data nașterii, care să facă dovada că sunt apți medical să practice joc sportiv-fotbal/futsal/minifotbal (adeverință NOMINALĂ de la medicul de familie sau viza medicala INDIVIDUALĂ pe tabelul echipei). Pentru relații suplimentare puteți contacta organizatorii prin e-mail WinterCupVaslui@yahoo.com si AjfVaslui@yahoo.com sau telefonic  0740018947 si 0751386201.

Noutățile sunt accesibile fanilor fotbalului pe www.facebook.com/WinterCupVaslui. Regulamentul de desfășurare va fi disponibil pe pagina de facebook oficială a competiției Winter Cup Vaslui precum și pe site-ul http://www.frf-ajf.ro/vaslui/pagini/regulamente-ajf-vaslui-sezon-20152016-515.html pană la debutul turneului (în acest moment este afișat pe site Regulamentul ediției de anul trecut pentru studiul orientativ).

Turneul #WinterCupVaslui_ OldBoys‬ (39+) , destinat jucatorilor seniori la care pot participa doar echipe formate din jucatori in varsta de peste 39 de ani.

 Un jucator senior (39+) poate participa la ambele competitii. De asemenea, o echipa de seniori se poate inscrie si la turneul open.
Turneul ‪#WinterCupVaslui_Under19 , destinat jucatorilor juniori, la care pot participa doar echipe formate din jucatori in varsta de 19 de ani sau mai mici (pot participa jucatori care nu implinesc 20 ani pina in data de 20.01.2017).
!!! Un jucator junior (Under19) poate participa la ambele competitii. De asemenea, o echipa de juniori se poate inscrie si la turneul open.
Turneul ‪#WinterCupVaslui_FUTSAL , va fi organizat dupa regulamentul FRF de Futsal, in sistem 4+1.
Premiile oferite celor mai bune echipe, vor consta in vouchere valorice pentru achizitionarea de echipament sportiv, cupe si diplome. Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe si diplome.
Va asteptam la FOTBAL dar mai ales la Fair-Play !

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …