Zilele Liceului “Emil Racoviţă”

În perioada 18-20 noiembrie, Liceul “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui se află în sărbătoare. Unitatea de învăţământ marchează Zilele liceului, prilej pentru conducere de a organiza o serie de momente festive, care au debutat ieri, cu un medalion dedicat patronului spiritual.

LER

 

În acest an, evenimentul este condensat pe durata a trei zile, în care elevii liceului sunt angrenaţi în activităţi sportive, concursuri şcolare şi simpozioane.
“E un prilej de a prezenta rezultatele liceului nostru, care sunt chiar frumoase. Elevii şi profesorii vor transforma în emoţie manifestările dedicate acestui eveniment şi vor aduce în viaţa şcolii, pentru câteva zile, o vibraţie specială”, a declarat Daniel Hulubei, directorul LER Vaslui, care le-a povestit elevilor câteva amănunte picante despre viaţa marelui savant.
Ziua de astăzi este dedicată concursurilor de matematică, literare, de cultură şi civilizaţie engleză, pentru ca în ultima zi să aibă loc simpozionul judeţean “Traditions culturelles francophones”, concursul de cultură generală “7×7” şi lansarea proiectului european “Mâncăm responsabil”.
“Din păcate, în acest an, Zilele liceului nu coincid cu Balul Bobocilor. Nu am renunţat la ideea organizării lui. Avem o soluţie venită din partea domnului subprefect Mircea Gologan şi vrem să vedem dacă poate fi materializată tehnic. Ar fi şi varianta folosirii sălii de la Casa de Cultură, fiind semnale că într-o lună ar putea fi repusă în funcţiune”, a mai spus directorul LER.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …