„Ziua absolventului”, cel mai important eveniment al săptămânii a fost ANULAT

Având în vedere contextul actual cauzat de greva generală din învățământ, din respect față de cadrele didactice, evenimentul “Ziua Absolventului de Liceu” se va desfășura la o dată care va fi comunicată ulterior.

Peste 1.000 de elevi din anul terminal de liceu nu se vor mai afla miercuri dimineață în Centrul Civic al municipiului Vaslui în cadrul „Zilei Absolventului”, eveniment reluat anul trecut, după o pauză de doi ani, cauzată de pandemie.

Liceenii de la „Mihail Kogălniceanu”, Colegiul Economic „Anghel Rugină”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”, Liceul Tehnologic „Ion Mincu” și Liceul „Ştefan Procopiu” trebuiau sa își dea întâlnire, de la ora 09.00, în fața Liceului „Mihail Kogălniceanu”, pentru ca de la ora 09.30 să se afle în Centrul Civic la manifestarea „Ziua Absolventului de Liceu”, eveniment pe care Primăria municipiului Vaslui îl organizează an de an. 

Din păcate, din cauza grevei generale din învățământ, evenimentul a fost anulat, iar data desfășurarii lui va fi comunicată ulterior.

Vezi si

Sistemul de semaforizare din Barlad va fi modernizat

Primăria Municipiului Bârlad a început lucrările la modernizare a sistemului de semaforizare. În primă fază, …