6 actori care au murit la filmări. Cele mai tragice cazuri

Sunt filme care au marcat istoria cinematografiei. Sunt situații groaznice, în care o scenă sau o emoție, s-a terminat cu moartea.

Heath Ledger
Unul dintre cele mai triste cazuri cu actori care au murit tineri este cel al lui Heath Ledger, legendarul protagonist al unor filme precum A Knight’s Tale sau Brokeback Mountain. Talentatul actor s-a stins din viață în timpul filmărilor The Dark Knight (ultimul capitol din Batman) regizat de Christopher Nolan. Odată cu lansarea filmului, rolul său a primit numeroase premii. Ledger, care a jucat rolul lui Joker, a murit otrăvit pe 22 ianuarie 2008, cu o lună înainte ca filmările să se încheie.

Natalie Wood
Următorul caz notoriu cu actori care au murit pe platourile de filmare este cel al lui Natalie Wood, vedeta unor filme precum Rebel Without a Cause și Splendor in the Grass. Tânăra actriță a murit în timpul filmărilor pentru filmul Brainstorm, care a fost filmat cu Christopher Walken și actorul Christopher Walken la primele ore ale zilei de 29 noiembrie 1981.

Natalie Wood s-a înecat când ar fi căzut peste bord de pe iahtul ei de croazieră. În 2011, Departamentul Șerifului din Los Angeles County a redeschis cazul când bărbatul care comandase barca în acea noapte a dezvăluit că Wagner și Walken au încercat să acopere moartea lui Wood.

Marilyn Monroe

Adăugăm la această listă de decese pe platourile de filmare sau în situații legate de cinema, moartea marii dive de la Hollywood, sex-simbol până astăzi, Marilyn Monroe. Actrița, celebră pentru rolurile sale de film și pentru căsniciile multiple, printre altele, a murit pe 5 august 1962, înainte de a putea termina filmările pentru Something ‘s Got to Give. Ulterior, în 2001, au fost editate 34 de minute și a fost lansat un scurtmetraj ca un omagiu adus lui Marilyn cu titlul Marilyn: The Final Days.

Comedia, care a fost regizata de George Cukor și i-a jucat pe Cyd Charisse și Dean Martin, a fost afectată de un conflict încă de la început. La un moment dat Marilyn Monroe este concediată, dar Dean Martin refuză să lucreze cu o altă actriță decât Monroe, așa că celebra frumusețe este reangajată. Cu toate acestea, înainte ca Marilyn să-și poată relua rolul, este găsită moartă în casa ei din Brentwood , California, din cauza unei supradoze de barbiturice.

Citește mai mult: https://aiaflat.ro/6-actori-care-au-murit-la-filmari-cele-mai-tragice-cazuri/

Vezi si

Cea mai frumoasa floare

Această frumoasă floare a inimii care înflorește primăvara, crește bine într-un climat umed și răcoros …