Xiaomi implementează funcția de plată prin NFC în România pentru trei dispozitive wearable

În urma unor parteneriate pe care Xiaomi le-a făcut cu BCR și Mastercard, funcția NFC va fi disponibilă pe trei dintre dispozitivele wearable ale acestora. Este vorba aici de Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active. Astfel, începând de astăzi, utilizatorii dispozitivelor din portofoliul Xiaomi de pe plan local
menționate mai sus pot face plăți contactless. Funcția NFC este momentan disponibilă pentru posesorii de carduri Mastercard, emise de BCR.

În caz că nu deții niciunul dintre aceste trei device-uri, dar ești interesat de ce știu să facă, îți spun eu aici pe scurt:

Mi Smart Band 6 NFC

Mi Smart Band 6 NFC este o brățară smart cu un display AMOLED de 1.56 inci. Cu aceasta îți poți monitoriza aspecte legate de sănătate cum ar fi ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și calitatea somnului. Durata de viață a bateriei este până la 12 zile în modul de economisire al bateriei, și o rezistență la apă de până la 5 ATM.

Citește mai mult: https://zonait.ro/xiaomi-implementeaza-functia-de-plata-prin-nfc-in-rompentru-trei-dispozitive-wearable/

Vezi si

Microsoft admite în sfârșit că vânzările Xbox One au fost mai puțin de jumătate din PS4

Vânzările oficiale de Xbox One au fost în mare măsură un mister, dar acum Microsoft …