miercuri, 8 februarie , 2023

A patra ediție ITOV a adus în fața tinerilor din Vaslui o temă grea, despre falsitatea identităților contrafăcute în mediul online!

În parcul Copou din municipiul Vaslui, într-un cadru de poveste, în jur de 700 de tineri din întreg județul au venit să marcheze împreună cea de-a patra ediție a evenimentului numit „Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Vaslui”. Episcopia Hușilor și Asociația Tinerilor Ortodocși, în calitate de organizatori, au reușit să creeze momente care să suscite interesul, pornind de la un invitat special, actorul american Jonathan Jackson, venit să conferențieze pe o temă care a pus într-o oglindă morală identitatea oamenilor, cea reală și cea contrafăcută în spațiul nesigur al internetului, până la activități în ateliere de comunicare, un spectacol muzical și un „Marș al Tineretului”. Tema acestei ediții a fost: “Identitate virtuală versus identitate reală. Pericol, nepăsare sau stare de fapt?”.

De patru ani, Episcopia Hușilor reușește să țină viu interesul tinerilor din Vaslui pentru evenimentul numit „ITOV – Întălnirea Tinerilor Ortodocși din Vaslui”, iar dovada acestui fapt este acela că, de la un an la altul, numărul tinerilor care vor să fie parte activă a sărbătorii din luna august este în creștere. Sâmbătă, în municipiul reședință de județ au fost prezenți în jur de 700 de tineri din toate colțurile Vasluiului. În fond, nu este vorba doar despre o zi de sărbătoare, ci despre fiecare moment de peste an în care acești copii și tineri simt, trăiesc și acționează în spiritul valorilor creștin-ortodoxe. Ei învață în familii și de la duhovnicii lor să își iubească părinții, tradițiile, să își ajute semenii în momente grele și să nu se teamă niciodată să își asume trăirile lor sincere, convingerile și, peste toate, credința ortodoxă.

Citește mai mult: https://www.vremeanoua.ro/a-patra-editie-itov-a-adus-in-fata-tinerilor-din-vaslui-o-tema-grea-despre-falsitatea-identitatilor-contrafacute-in-mediul-online-foto/

Vezi si

În „Săptămâna verde”, preșcolarii și elevii vor derula activități de protejare a mediului

Din acest an școlar, preșcolarii și elevii, coordonați de educatoare, învățătoare și profesori, vor putea …