Accident la întrarea în Bârlad: trei maşini avariate, două victime

646x404 (2)

Evenimentul a avut loc miercuri, în jurul prânzului, şi s-a produs din cauza unui şofer lipsit de experienţă care nu a acordat prioritate celorlalţi participanţi la trafic. Accidentul s-a produs la intersecţia din zona Confecţii, în extrema sudică a oraşului.

Şoferul unui autoturism VW Golf, în vârstă de numai 20 de ani, a ieşit de pe strada General Vasile Milea spre Bulevardul Republicii fără să se asigure. A intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, o Dacia Sandero, condusă de un şofer de 36 de ani. În urma impactului, Dacia a fost proiectată într-un Land Rover oprit în intersecţie pentru a se asigura (dinspre str. Mihai Eminescu).

„Colegii de la Biroul de Poliţie Rutieră Bârlad fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte ale produceriii accidentului. Cei trei şoferi implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezltatul fiind negativ”, a declarat subcomisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

La faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă pentru a acorda îngrijir medicale şoferului de pe Dacia Sandero, precum şi unei pesnionare de 74 de ani, domiciliată în Bogdăneşti, ce se afal într-unul din autoturisme.

646x404 (3) 646x404 (4)

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …