Reglare de conturi într-un liceu din Vaslui. Mai mulţi de tineri au intrat într-o sală de clasă şi au agresat un elev

646x404 (1)

Un incident deosebit de grav s-a petrecut în această seară la Liceul Ştefan Procopiu, din Vaslui, unde un grup de tineri din afara şcolii a intrat într-o sală de clasă şi a agresat un elev de 16 ani, în prezenţa celorlalţi colegi. După ce l-au lovit cu pumnii, picioarele şi un grilaj metalic, agresorii au părăsit unitatea de învăţâmânt, care este supravegheată video şi beneficiază şi de pază.

Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de cadrele medicale de la cabinetul şcolar al liceului, care au solicitat o ambulanţă pentru elevul bătut. “În timpul pauzei, mai mulţi tineri au intrat în clasă, doi dintre ei lovindu-l pe elevul în vârstă de 16 ani cu pumnii, cu picioarele şi cu un grilaj de tablă de la un calorifer din sala de curs. După ce asistentamedicală a solicitat o ambulanţă pentru elev, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale Vaslui.

Tinerii care intraseră în clasă nu au mai fost găsiţi în incinta unităţii şcolare, însă ei au fost identificaţi ulterior.“, a precizat subcomisarul Mihaela Ştraub, purtâtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. Elevul agresat a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă unde a fost supus mai multor investigaţii medicale, starea sa fiind stabilă.

Adolescentul a declarat poliţiştilor că nu îi cunoaşte pe agresori, însă a avut un conflict cu un tânăr din localitatea în care aceştia domiciliază. Cei doi agresori au 25 ani şi sunt din comuna Văleni. Ei sunt audiaţi la această oră la sediul Poliţiei Municipiului Vaslui. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Vezi si

Pățania jenantă a unui vasluian. S-a urcat pe o poartă înaltă de peste 6 metri și nu s-a mai putut da jos

  Un bărbat din Bârlad le-a dat de lucru noaptea trecută pompierilor din oraș, după …