Actor de legendă de la Hollywood a murit într-un accident de motocicletă

Actorul Treat Williams a murit într-un tragic accident de motocicletă la vârsta de 71 de ani. Starul din „Everwood” și „Hair” a fost implicat într-un incident care a avut loc luni, în jurul orei 17.00, pe Route 30, lângă Long Trail Auto, în apropiere de Dorset, Vermont.

Potrivit șefului pompierilor din Dorset, Vermont, Jacob Gribble, incidentul a implicat o singură mașină și motocicleta lui Williams. Anchetatorii cred că șoferul mașinii vira și nu a văzut motocicleta. Motociclistul a fost singura persoană rănită și a fost transportat cu un elicopter LifeNet la un spital din New York.

Treat Williams a jucat în filme vreme de 48 de ani

Cariera lui Treat Williams a început în 1975, când și-a făcut debutul în film în thrillerul Deadly Hero. De acolo, a început să accepte mai multe roluri în filme, printre care The Ritz și The Eagle Has Landed din 1976. În 1979, cariera lui Williams a atins un punct culminant atunci când a jucat rolul lui George Berger în filmul Hair, bazat pe musicalul de pe Broadway. Ulterior, a mai obținut o altă nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de dramă pentru rolul său din filmul Prince of the City din 1981.

În 2002, a început să interpreteze rolul principal al doctorului Andrew „Andy” Brown în serialul Everwood de la The WB. A jucat în serial timp de toate cele patru sezoane și chiar a obținut o nominalizare la Premiul SAG pentru interpretare remarcabilă a unui actor masculin într-un serial dramatic în 2003-2004.

Treat Williams a jucat în peste 130 de filme și a apărut în mai multe proiecte Hallmark, precum The Christmas House, Beyond the Blackboard, Safe Harbor și Chasing a Dream, precum și în Dolly Parton’s Christmas on the Square și The Noel Diary de la Netflix.

Cu o carieră care s-a întins pe parcursul a patru decenii, Treat Williams a fost un actor iubit și respectat în industria cinematografică. Moartea sa a fost o pierdere tragică pentru familia și prietenii săi, precum și pentru fanii din întreaga lume.

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …

Comments are closed.