AFLĂ CUM ÎȚI INFLUENȚEAZĂ PERSONALITATEA VÂRSTA LA CARE TE-AU CONCEPUT PĂRINȚII TĂI

Poate că nu te-ai gândit la asta până acum, dar vârsta la care te-au conceput părinții tăi îți influențează personalitatea în multe feluri. Azi îți spunem care sunt principalele trăsături de personalitate, în funcție de intervalele cele mai des întâlnite…

parinte-si-copil-

Părinții tăi aveau între 18 și 25 de ani atunci când te-au conceput

Cu siguranță că ești o persoană sociabilă, deschisă, căreia nu îi e teamă să își exprime liber opiniile. În general, atunci când diferența de vârstă dintre părinți și copii este mică, cei din urmă cresc mult mai apropiați de părinți, iar relația dintre ei este mai degrabă una de prietenie. Părinții tineri nu impun prea multe reguli copiilor lor, așadar probabil că te-ai bucurat de o mare libertate în copilărie și adolescență, fapt care te-a ajutat să înveți din propriile tale greșeli și să ajungi o persoană puternică, cu capul pe umeri.

Părinții tăi aveau între 25 și 35 de ani atunci când te-au conceput

Personalitatea ta este rezultatul propriilor tale experiențe, dar și a valorilor pe care părinții ți le-au impus. Probabil că ai crescut fără prea multe reguli, iar asta te-a ajutat să experimentezi cât mai multe lucruri, pentru a te forma. Ești o persoană sigură pe sine, care gândește liber, dar care ține cont și de părerile celor din jur atunci când ia o decizie.

Părinții tăi aveau între 35 și 45 de ani atunci când te-au conceput

Familia este pe primul loc în topul priorităților tale, iar pe locul doi stă cariera. Adesea, părinții care concep după vârsta de 35 de ani tind să fie mult mai stricți cu copiii lor. Poate că nu ai avut libertatea pe care ți-ai fi dorit-o în copilărie sau adolescență, dar asta te-a ajutat să te concentrezi și mai mult pe propria educație.

Ai o personalitate puternică și asta o știu foarte bine toți cei din jurul tău. Nu ți-ar strica totuși să te distrezi un pic mai mult!

Părinții tăi aveau peste 45 de ani atunci când te-au conceput

Este cunoscut faptul că, după o anumită vârstă, părinții nu mai au atât de multă răbdare cu cei mici. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor care fac copii după 45 de ani îi fac pentru că își doresc foarte mult acest lucru și pentru că au ajuns la o anumită stabilitate – psihică, financiară – care îi determină să facă acest pas în viața lor.

Dacă și părinții tăi aveau peste 45 de ani atunci când te-au conceput, probabil că ai crescut într-un mediu din care nu ți-a lipsit nimic și ai avut o copilărie fericită. Asta înseamnă că ai o personalitate bine conturată, valori puternice și o legătură strânsă cu cei dragi. Ești o persoană care știe ce vrea de la viață, muncește mult pentru a-și împlini toate idealurile și îi respectă pe cei din jur. Cel mai probabil tu vei face copii mult mai devreme decât părinții tăi.

Vezi si

9 pași să renunți la mâncarea fast food. A mânca sănătos nu înseamnă mese plictisitoare sau fără gust

Consumul excesiv de mancaruri nesanatoase, cunoscut sub numele de junk food, poate avea consecinte negative …