miercuri, 27 octombrie , 2021

Alex Velea X Micutzu – Bani pe tine (videoclip nou)

Alex Velea si Micutzu iau o pagina de la rapperii americani si lanseaza o piesa cu si despre bani, care cum ii face, pe ce ii cheltuie si evident, cine are mai multi – Bani pe tine.

velea

 

Videoclipul e plin de dansatoare care se unduiesc lasciv, Alex Velea apare ca un gangster imbracat in blana, iar Micutzu imparte bani si diamante in dreapta si in stanga, totul in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan, care au tinut sa precizeze ca nici o bancnota nu a fost ranita in timpul filmarilor.

Amuzat de intreaga colaborare si de videoclipul plin de gablonturi si femei apetisante, Alex Velea marturiseste: “Aste e prima mea colaborare cu Micutzu, stati sa vedeti ce mai urmeaza. Ne-am distrat ca-n filmele alea grave de la Hollywood, la filmari”.

  La randul lui, Micutzu adauga: “Colaborarea cu baietii de la GBS si cu Alex a fost excelenta. Totul a mers rapid, probabil pentru ca ne-a placut tuturor foarte mult proiectul. Eu unul, cel putin asa sper, nu voi refuza niciodata o propunere potential amuzanta, iar in situatia asta, propunerea a si venit de la Alex, cu care ma stiu de ceva timp, deci lucrurile au mers de la sine. Sper ca anul asta, in colaborare cu Alex si Golden Boy, sa mai scot niste piese si cu colegul, prietenul si finul meu, Nelu Cortea.”

Vezi si

DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, Lisa of BLACKPINK – SG | videoclip