Ana Baniciu – Aroma de iarna (videoclip nou)

Fosta componenta a trupei Lala Band, Ana Baniciu, lanseaza o piesa emotionanta cu un mesaj puternic, Aroma de iarna.

ana

 

Este o experienta reala, traita de mine, o experienta pe care am reusit sa o pun in muzica, alaturi de Andi Banica si cei de Quantum music! Este prima poveste din sirul de melodii care urmeaza”, spune Ana.

 Videoclipul a fost filmat in interior, intr-un décor intim, in care am reusit sa aducem #AromaDeIarna cu ajutorul lui Andi Banica si al lui Michael Mircea. Am norocul de a lucra cu oameni frumosi, cu oameni care au incredere in mine, oameni cu o energie faina. Impreuna am reusit sa transmitem firul povestii prin intermediul piesei si a clipului” declara tanara artista.

„Pentru mine este un nou inceput muzical pentru ca am inceput sa imi si compun muzica ceea ce inseamna ca de acum inainte am sa lansez doar povesti sincere, cantate din suflet. Aroma de iarna este o melodie speciala si abia astept sa ajunga la public”, a declarat Ana.

Ana Baniciu si-a facut debutul cu trupa Lala Band si a jucat in serialele Pariu cu viata si O noua viata. Primul ei single a fost alaturi de Doddy – Iubire sau Razboi, iar apoi am ascultat-o cu Iti dau un La, Karma si N-a fost sa fie.

Vezi si

Meghan Trainor ft. Teddy Swims – Bad For Me