Are 58 de ani, iar toţi bărbaţii o doresc pentru că e sexy! Cum arată femeia care face furori pe reţelele de socializare

Preocupată întotdeauna de frumos, Maria Louise Warne, o femeie în vârstă de 58 de ani, a reuşit să impresioneze milioane de oameni din toate colţurile lumii, după ce şi-a etalat mândră silueta de invidiat.

louise

 

În timp ce multe femei de vârsta ei îşi petrec timpul plângându-se de kilogramele în plus, Maria Louise cucereşte inimile bărbaţilor şi îşi etalează formele apetisante, pe plajă.

Cum a reuşit să arăte atât de bine la vârsta această? Ei bine, în fiecare zi aleargă, este atentă la alimentele pe care le consumă şi doarme bine, motiv pentru care a reuşit să-şi sculpteze silueta de invidiat, pe care şi-o afişează atât la plajă, cât şi la piscină pe care o are amenajată în curtea din reşedinţa ei din Marea Britanie.

Mai mult de atât, în timp ce bărbaţii se arată impresionaţi de formele ei apetisante, femeile mor de ciudă: „Ele mă urăsc. Înnebunesc când îmi văd trupul. Și mama mea m-a urât. Nu m-a suportat pentru că se simțea amenințată de frumusețea mea. Nu pot risca niciodată să am o fată. Dacă aceasta s-ar naște urâtă sau ar fi grasă și m-ar urî și ea?”, a afirmat femeia de 58 de ani.

Vezi si

9 pași să renunți la mâncarea fast food. A mânca sănătos nu înseamnă mese plictisitoare sau fără gust

Consumul excesiv de mancaruri nesanatoase, cunoscut sub numele de junk food, poate avea consecinte negative …