ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE: Timp de 18 ani, a păstrat în alcool trupul fiului mort pentru ca nepotul să-şi cunoască tatăl (VIDEO)

Când Joni Bakaradze a murit la vârsta de 22 de ani, familia acestuia a hotărât să nu-l îngroape, ci să-l mumifice. Motivul? Mama lui Joni a decis că nepotul ei, care avea 1 an şi 9 luni, trebuie să-şi cunoască şi să-şi iubească tatăl.

După 4 ani, timp în care Tsiuri Kvaratskheli a folosit un balsam pentru a păstra trupul fiului ei mort, femeia a decis să folosească propriile ei metode.

„Într-o noapte, am avut un vis în care o voce mi-a spus să folosesc alcool. Aşa că, începând din acel moment, am folosit cearşafuri ude cu alcool. Nu trebuie să laşi trupul fără aceste cearşafuri peste noapte pentru că pielea se înnegreşte”, a declarat femeia pentru un post de televiziune local.

Tsiuri Kvaratskheli spune că nepotul ei este de părere că familia a luat decizia corectă. Femeia şi-a cerut chiar şi scuze în faţa camerelor de luat vederi pentru că fiul ei nu este aranjat.

„Fiul meu este frumos, numai că în ultimele zile nu m-am simţit bine şi nu m-am putut ocupa de el. A fost un bărbat bun, un soţ bun”, a mai spus femeia despre fiul ei mumificat.

[youtube id=”8Nl4bJ69RlM” width=”600″ height=”350″]

Sursa: www.jurnalul.ro

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …