miercuri, 27 octombrie , 2021

Bani pentru parcări şi învăţământ

Prima rectificare din acest an a bugetului municipiului reşedinţă aduce bani pentru parcări şi învăţământ. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Vaslui, banii nu sunt mulţi, dar acoperă o serie de cheltuieli urgente.

Primaria copy

“Aproximativ 600.000 de lei se vor cheltui pentru realizarea unei parcări pe strada Ştefan cel Mare, la blocul 410, în spatele unei clinici private. De asemenea, suma de 480.000 de lei este alocată învăţământului, din care 135.000 de lei, primiţi de la Ministerul Finanţelor, sunt pentru acordarea de tichete sociale copiilor săraci din grădiniţe”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Alţi bani sunt destinaţi unui proiect derulat de Liceul Tehnologic „Ion Mincu”, introducerii de sisteme de supraveghere video în 12 grădiniţe şi şcoli, realizării unui proiect privind construcţia unui gard la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” şi montării unei instalaţii de paratrăsnet la Liceul “Ştefan Procopiu”.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …