miercuri, 27 octombrie , 2021

Bãrbat accidentat mortal

Sfârsit tragic pentru un bãrbat de 57 de ani din localitatea vasluianã Vãleni. Gheorghe Fenciuc si-a gãsit sfârsitul sub rotile unui autoturism de teren. Cel mai probabil, omul mergea pe marginea soselei, când a fost izbit în plin de un jeep. Impactul a fost extrem de violent, bãrbatul nu a mai putut fi salvat. Soferul care a provocat accidentul a intrat în stare de soc. Acesta a început sã plângã si sã tinã în brate, pânã la venirea ambulantei, trupul omului accidentat.

accident2

 

Gheorghe Fenciuc din Vãleni a avut parte de o moarte violentã, dupã ce a fost izbit în plin, de o masinã de teren, în timp ce mergea pe marginea carosabilului. Autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, circula din directia Vaslui spre Iasi. Impactul a fost nimicitor.

Omul a suferit rãni grave. Imediat la fata locului a fost solicitatã ambulanta. Conducãtorul auto care a provocat accidentul a intrat în stare de soc. Pânã la sosirea echipajului medical, acesta a plâns, a tinut în brate si a strâns la piept, trupul victimei sale. Un echipaj SMURD a sosit imediat si s-au început manevrele de resuscitare. Totul a fost zadarnic. Bãrbatul nu a mai putut fi salvat, rãnile au fost extrem de grave si incompatibile cu viata.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta nu consumase bãuturi alcoolice. Cazul a fost preluat de politistii de la Rutierã, care au demarat cercetãri la fata locului pentru a stabili cu exactitate, modul în care s-a produs evenimentul rutier. Gheorghe Fenciuc locuia singur în Vãleni. Sotia sa a murit iar copiii muncesc în strãinãtate.

Sursa:Vremeanoua

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …