sâmbătă, 4 decembrie , 2021

Cursurile din rural suspendate pentru ziua de astăzi

Vremea capricioasă din ultimele 24 de ore, cu viscol și ninsori, i-au determinat pe reprezentanții Prefecturii și ai ISJ să suspende cursurile din rural pentru ziua de astăzi.

zapada

 

Conducerea Inspectoratului {colar Județean (ISJ) Vaslui a anunțat că toate unitățile de învățământ din mediul rural vor fi închise astăzi. Doar elevii din urban vor merge la cursuri. {efii inspectoratului țin legătura atât cu Instituția Prefectului, cât și cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență și directorii de școli, iar acolo unde apar probleme se recomandă menținerea copiilor acasă.
“La sugestia prefectului, s-a luat decizia ca toate unitățile școlare din rural să fie închise mâine (n.r. astăzi). Din discuțiile cu directorii a reieșit faptul că sunt probleme cu anumite drumuri de legătură între localități și există riscul ca microbuzele să nu poată ajunge în toate satele pentru a prelua elevii. Ținem legătura în permanență cu directorii de școli, iar acolo unde vor exista probleme vom interveni. Am cerut ca toate unitățile școlare să fie bine încălzite, astfel încât activitatea didactică să nu aibă de suferit, acolo unde se țin cursuri”, a spus Gabriela Plăcintă, inspectorul general al ISJ Vaslui.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Studiu Leo Burnett | Când vine vorba despre vaccinarea împotriva Covid-19, există, într-adevăr, doar două Românii?

În contextul unor dezbateri tot mai aprige duse de cei pro- și anti-vaccinare împotriva Covid-19, …