miercuri, 27 octombrie , 2021

Cadouri din partea Pompierilor!

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalţi şi mai ales să dăruiască celor aflaţi în suferinţă clipe de bucurie.

DSC06868

 

Ca în fiecare an,  în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, cadrele  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui sunt  alături de persoanele cu dizabilităţi aflate în Centrul de asistenţă, îngrijire socială şi recuperare neuropsihică Mălăieşti din comuna Vutcani.

Putem afirma că vizita la centrul de la Mălăieşti a devenit o tradiţie pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui. Prezenţa pompierilor a fost aşteptată cu nerăbdare de cele aproximativ 60 de persoane care trăiesc în această instituţie. Mulţumită contribuţiei benevole a personalului din cadrul inspectoratului, s-a reuşit strângerea unei sume de bani ce a făcut posibil ajutorul nostru.

Reprezentanţii inspectoratului au oferit cadourile tradiţionale de Paşte având ca de fiecare dată mulţumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce un zâmbet pe faţă şi bucurie în sufletul acestor oameni.

Fie ca Sărbătoarea Învierii  Domnului să aducă în sufletele tuturor linişte şi bucurie!Paste fericit!

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …