miercuri, 27 octombrie , 2021

Proiect al Primariei Vaslui: Mini-sală de sport si fitness

Punctul termic dezafectat de lângă “Clubul Pensionarilor” va deveni o mini-sală de antrenament pentru sporturile de contact în principal, dar şi pentru fitness.

clubul-pensionarilor-800x445

 

Consiliul Local Vaslui a luat în discuţie  un proiect de hotărâre pentru aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ce poartă numele “Amenajare mini-sală sport în punctul termic dezafectat Donici”, care va deveni un spaţiu cu o capacitate de 18-20 de persoane pentru antrenament şi cinci persoane la aparatele de fitness.

“Conform temei de proiectare, dorim construirea unei mini sãli de sport pentru antrenamentul sportivilor pentru sporturile de contact în principal si activitãti de fitness. Având în vedere suprafata pentru activitate sportivã, va fi construitã o salã cu o capacitate de 18-20 persoane pentru antrenament si cinci persoane la aparatele de fitness. Cred cã aceastã salã va satisface solicitãrile populatiei municipiului Vaslui, având în vedere nevoia de spatii pentru sport si timp liber”, a spus primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavãl. Valoarea lucrãrilor de amenajare depãseste suma de 300.000 lei.

Sursa:ziaruldevaslui

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …