sâmbătă, 18 septembrie , 2021

Cascadorii riscante pe cladirea postei din Husi! (video)

Parkour la Husi

dragos minut salt cladire husi

dragos minut husi parkourCând nu participã la concursuri si nu face momente incendiare de dans, la evenimentele unde este invitat, huseanul Dragos Minut sare de pe clãdiri!

Clãdirea Postei din centrul municipiului Husi, de pildã, i s-a pãrut pustiului destul de înaltã pentru a-si ului amicii cu o acrobatie, care putea sã se sfârseascã tragic. Dragos nu doar cã a fãcut un salt ametitor, de pe un corp de clãdire pe altul, dar a coborât jos, pe peretele exterior al Postei, cu o abilitate iesitã din comun. De altfel, acest gen de joacã urbanã este cunoscut în rândul tinerilor din orase sub numele de “Parkour”, însã putini se încumetã sã încerce. “Parkour”, spun specialistii, te ajutã sã treci peste orice obstacol, prin gãsirea celui mai eficient și mai rapid mod de a ajunge din punctul A în punctul B, folosind doar mijloacele propriului corp. “Doamne fereste, puteai sã mori”, i-au spus prietenii, îngroziti, când au vãzut isprava. Publicul îl stie pe Dragos Minut de la concursul “România danseazã”, unde acesta a ajuns într-o fazã avansatã a competitiei, câstigând multi admiratori, cu talentul sãu coregrafic. “E talentat în ceea ce face, dar si-a pus viata în primejdie.

El a mai sãrit, a mai fãcut scheme de tot felul, l-am mai vãzut, dar clãdirea Postei este prea înaltã, are, probabil, peste 20 de metri si e acoperitã cu tablã. Putea sã alunece”, au spus cei care l-au vãzut fãcând acrobatia. Dragos este elev la Scoala Gimnazialã “Anastasie Panu” din municipiul Husi, în clasa a VIII-a.

[youtube id=”40ugnaxre54″ width=”600″ height=”350″]

 

Sursa: vrn.ro

Vezi si

Nevoiașii vor încasa tot mai greu ajutorul social. Sute de familii în pericol să piardă banii!

Județul Vaslui avea la sfârșitul lunii iulie 2021 un număr de 7.302 beneficiari de venit …