miercuri, 8 februarie , 2023

Ce trebuie să faci dimineața pentru a avea o viață sănătoasă?

Dimineața este acea parte a zilei în care organismul parcă se mișcă ceva mai încet decât în mod normal. Durează un pic de timp până când corpul își intră în ritmul său normal, iar toate funcțiile sunt reluate la capacitate maximă. Unele persoane sunt mai matinale, în timp ce altele au nevoie de mai mult timp de somn pentru a se reface.

Fiecare om are propriul său tabiet dimineața, însă specialiștii în sănătate susțin că toată lumea ar trebui să respecte unele reguli la primele ore ale dimineții pentru a avea o viață sănătoasă cât mai îndelungată. Există o vorbă care spune că fericirea trece prin stomac și acest lucru are partea sa de adevăr.

Ce să faci dimineața pentru a avea un corp sănătos?

Potrivit specialiștilor în nutriție, dimineața fiecare om trebuie să mănânce. Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, fiindcă asigură necesarul de energie după o noapte de dormit. Foarte multe persoane sar peste micul dejun, considerând că în felul acesta își vor menține greutatea optimă și în unele cazuri chiar vor slăbi. Din păcate, acest obicei este departe de realitate.

Citește mai mult: https://www.shtiu.ro/ce-trebuie-sa-faci-dimineata-pentru-a-avea-o-viata-sanatoasa-151199.html

Vezi si

Care este cea mai veche pizzerie din lume? Cum poți să mănânci fără să stai 2-3 ore la coadă?

Pizza este unul dintre cele mai consumate preparate culinare din lume. Sunt puține locuri pe …