sâmbătă, 13 aprilie , 2024

World of Warcraft: Dragonflight, o lansare cu sughițuri… Ce e nou și cum se prezintă până acum

World of Warcraft are un loc special în inima mea. Părinții mei s-au jucat versiunea vanilla încă din 2005 și la scurt timp am început să mă joc și eu. Mi-am făcut prieteni cu care și acum mai țin legătura, la ani buni după ce am intrat împreună în primul raid sau am vorbit pe Guild Chat.

Și cu plăcere te anunț că cel de-al nouălea expansion al World of Warcraft, pe numele lui Dragonflight, tocmai s-a lansat. Așa că vreau să trecem în revistă lucrurile noi și schimbate și cum a fost experiența lansării. Înainte, însă, vreau să îți zic pe scurt despre ceea ce noi, jucătorii de MMORPG, numim „Holy Trinity”.

Mai exact, într-un joc de genul ăsta, există doar trei roluri disponibile: Tank, Healer și Damage Dealer (DPS). Tank-ul este cel care rezistă cel mai bine la damage și ține toți inamicii pe el, healer-ul este cel care vindecă și umple la loc bările de viață ale aliaților și DPS-ul este cel care se asigură că inamicii mor repede și eficient.

Bun, acum că am clarificat asta, hai să vorbim despre schimbări. În primul rând, cel mai important lucru nou este noua clasă din World of Warcraft, Evoker. Acești dragoni au două specializări: Devastation (DPS) și Preservation (Healer), iar cele două lucruri care îi deosebesc de restul claselor sunt range-ul mult mai mic și Empowered Spells.

Citește mai mult: https://zonait.ro/world-of-warcraft-dragonflight-lansare/

Vezi si

YouTube pune stop clipurilor care promovează obiceiuri alimentare nesănătoase

Ușor de viralizat prin promovarea către un public numeros, mereu în căutarea de soluții pentru …