Cheryl Cole face istorie cu Crazy Stupid Love

Cheryl Cole a cucerit inca o data inimile britanicilor. Frumoasa cantareata, casatorita de curand, a reusit sa ajunga din nou pe primul loc in topul britanic al singleurilor cu Crazy Stupid Love, iar asta nu e tot.

Cheryl Cole - 2013 Calendar-08-560x772

Odata cu acest single, Cheryl Cole ajunge in grupul artistelor care au reusit sa aiba 4 singleuri pe prima pozitie, un record detinut doar de Geri Halliwell si Rita Ora. Evident, Crazy Stupid Love nu e prima ei piesa care reuseste aceasta performanta, ea are un total de 9 single-uri ajunse pe locul intai.

[youtube id=”H8tS5UQmNQM” width=”600″ height=”350″]

Le includem aici si pe cele lansate alaturi de Girls Aloud, patru la numar dar si cu piesa celor de la REM EVerybody Hurts in versiunea speciala pentru Helping Haiti.

Crazy Stupid Love e primul single de pe viitorul album al senzualei britanice, dar despre noul ei material de studio puteti citi aici. Miscarea e cu atat mai buna cu cat artista va face parte si din juriul X Factor UK, alaturi de fondatorul Simon Cowell.

In urma cu doi ani, Cheryl Cole se afla in topuri cu un single produs de Calvin HarrisCall My Name, lansand apoi Under the Sun. In acelasi timp a aparut si un album de best of al trupei Girls Aloud, ocazie cu care fetele au mai lansat cateva piese noi si au plecat intr-un scurt turneu de aniversare a anilor de la formare.

Merita Cheryl Cole aceasta pozitie? Pe voi v-a prins piesa?

Vezi si

TALI – Fighter (Official Music Video)