Fanii schimba programul trupei VUNK, care lanseaza la cererea lor piesa “Curat”! Asculta noul single direct in varianta live si citeste versurile cu mesajul interesant!

cornel ilie selfie

“Curat” este o piesa pe care Cornel Ilie a scris-o anul trecut in apropierea Pastelui si se refera la momentele din viata in care iti faci curat pe dinauntru ca sa poti merge mai departe, intr-o relatie sau, pur si simplu, in viata. Piesa a fost cantata ca un test pentru prima data in martie la Hard Rock Café, unde era o audienta “rock” si inca o data, in mai, la concertul acustic al trupei, unde publicul era si dintr-o zona pop. Cum reactiile fanilor au fost nu doar foarte bune, ci insistente in a scoate acest cintec drept single, trupa si-a schimbat programul si anunta ca piesa pe care voia sa o lanseze in saptaminile urmatoare, va fi aminata pentru la toamna.

Este important pentru un artist si, mai ales, pentru o trupa sa nu isi gandeasca piesele doar pentru a avea succes pe radio, ci pentru a place fanilor, celor care te accepta pana la capat, cu toata muzica ta. Pentru ei, in urma succesului concertului acustic din primavara, ‘Autoportrete’, am editat un clip live din acel concert, la o piesa pe care am cantat-o doar de doua ori in concerte. Succesul acesteia in randul fanilor ne-a convins sa o aratam si celor care inca ne descopera dincolo de hiturile care ne tin in topurile radio si tv. ‘Curat’ este un cantec pe care il dedicam tuturor fanilor Vunk, pentru ca ne asculta muzica si ne ajuta sa ne facem auziti. Pentru ca ne ajuta sa ramanem ‘curati’ in stilul nostru de a canta, fara alte compromisuri’, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

[youtube id=”ssyxTsnArx4″ width=”600″ height=”350″]

Vezi si

Grasu XXL – Tu, Mărie! | videoclip