vineri, 30 septembrie , 2022

Consilierii județeni vasluieni au decis majorarea tarifelor la apă și canalizare

Consilierii județeni au votat majorarea tarifelor la apă și canalizare, cele două servicii prestate, în prezent, de către Aquavas Vaslui. Astfel, aceste majorări ar putea începe de anul viitor. Conform deciziei luate de către conducerea județului, în 2023 tariful la apă ar putea crește cu 3% și cu 25% tariful pentru canalizare.

De asemenea, prețurile ar putea crește an de an, până în 2027, cu procente cuprinse între 3% și 3,5%, la apă și între 4% și 20%, la canalizare. “În Județul Vaslui funcționează Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară de Utilități Publice pentru Serviciul de Alimentare cu Apă și de Canalizare din Municipiile Vaslui, Bârlad, Huși și orașul Negrești – județul Vaslui, la care Județul Vaslui este membru asociat. Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară de Utilități Publice pentru Serviciul de Alimentare cu Apă și de Canalizare din Municipiile Vaslui, Bârlad, Huși și Orașul Negrești – județul Vaslui solicită acordarea unui mandat special reprezentantului asociatului în Adunarea Generală a Asociației, în vederea exprimării votului cu privire la aprobarea Planului anual de evoluție a tarifelor (Strategia de Tarifare), conform rezultatelor Analizei Cost – Beneficiu înaintată de S.C. Aquavas S.A. Vaslui.

Citește mai mult: https://www.vremeanoua.ro/consilierii-judeteni-vasluieni-au-decis-majorarea-tarifelor-la-apa-si-canalizare/

Vezi si

Penitenciarul Vaslui se implică în activitatea de ecologizare cu ocazia „Zilei Mondiale a Curățeniei”

Penitenciarul Vaslui, asumându-şi rolul de serviciu public aflat în slujba comunităţii, se implică şi în …