CRBL feat. Anlora – Plange sufletul meu (videoclip nou)

CRBL lanseaza un nou single, o piesa personala si trista – Plange sufletul meu, in featuring cuAnlora. Noua piesa CRBL vine direct cu un videoclip in culori inchise, filmat in mijlocul naturii. 

crbl

 

Dupa 20 de ani pe piata muzicala din Romania, CRBL vine si cu o noua formula si o usoara schimbare de gen muzical.

Sunt foarte mandru de proiectul acesta, o piesa si un videoclip care au iesit asa cum mi-am dorit dupa cateva saptamani bune de munca. Multumesc foarte mult echipei de filmare, bandului meu N C FAL BAND, dansatoarelor mele, echipei de management si casei de discuri pentru tot ce au facut. Sper sa va placa videoclipul si piesa, sa nu uitați ca dragostea invinge mereu, iar muzica o insoteste”, declara CRBL.

“Ma bucur foarte tare de colaborarea cu CRBL. Este o piesa melancolica, autumnala, este o piesa care cu siguranta va atinge suflete. Trebuie sa invatam sa fim mai sinceri si sa iubim neconditionat”, declara Anlora.

Piesa a fost produsa in studioul “Mango Records”, iar compozitorii Dorian Oswin si Mihai Gruia au declarat: “Ne bucuram foarte mult ca am colaborat cu CRBL la aceasta piesa, il stim de foarte multi ani si suntem buni prieteni. A fost o placere sa lucram impreuna. Piesa ‘Plange sufletul meu’ are un mesaj profund si speram ca aceasta sa ajunga in inimile oamenilor.”

Vezi si

Betty Salam – Simtim la fel