Creația unui leneș sau a unui geniu? Spărgătorul automat de semințe există

 

Consumul de semințe de dovleac sau floarea soarelui este o activitate preferată de mulți oameni, din păcate de multe ori cu consecințe nefaste asupra mediului înconjurător. Dovadă stau mormanele de coji de lângă băncile din parcuri sau dintre blocuri.

Pentru cei mai leneși consumatori există un aparat special care poate sparge semințele. Comoditatea vine, însă, cu un preț destul de piperat. Un model care sparge semințe de diferite mărimi este disponibil în magazinul online Fruugo.ro la prețul, redus, de 169 de lei. Pe AliExpress, același model putea fi comandat la prețul de 85 de lei, la momentul redactării articolului.

Dispozitivul are dimensiunile 65 x 70 x 72 mm și o putere de 0,5 W. Aparatul dispune de acumulator cu capacitate de 1.000 mAh, care poate fi încărcat prin intermediul mufei USB-C.

Potrivit producătorului, dispozitivul poate detecta semințele stricate. Aflatoxina din cele contaminate poate afecta sănătatea. Mai mult, se pare că aparatul are un sistem optic care previne rănirea degetelor copiilor, în cazul în care aceștia le introduc în orificiile pentru semințe.

 

Produsul este disponibil în mai multe combinații de culori, printre care: alb cu teal, alb cu roz sau galben cu verde.

Vezi si

“Tu ești în videoclip?” – mesajul care te poate lăsa fără acces la contul de Facebook

Distribuit prin Facebook Messenger de la persoane ale căror dispozitive au fost deja compromise, mesajul …