YouTube pune stop clipurilor care promovează obiceiuri alimentare nesănătoase

Ușor de viralizat prin promovarea către un public numeros, mereu în căutarea de soluții pentru rezolvarea rapidă a problemelor cu greutatea, clipurile YouTube pe tema disfuncțiilor alimentare vor fi mult mai greu de monetizat de acum înainte.

YouTube anunță că va înlătura mult mai ușor clipurile care încurajează sau abordează teme pe ”subiecte ușor imitabile”, cum ar fi cel pe subiectul tulburărilor alimentare.

Videoclipurile care promovează sau descriu tulburări de alimentație sunt deja interzise pe YouTube, dar această actualizare a regulilor YouTube include și conținut la limita regulilor actuale care arată sau descrie comportamente legate de tulburări de alimentație pe care publicul le-ar putea imita. Videoclipurile care arată sau descriu „hărțuirea bazată pe greutate în contextul tulburărilor de alimentație” vor fi, de asemenea, interzise conform noii politici.

O altă măsură vizează îndeosebi utilizatorii tineri. Presupunând că aceștia și-au declarat vârsta reală, utilizatorii YouTube nu vot mai primi in feed-ul de conținut atât de mult conținut legat de tulburările de alimentație, inclusiv videoclipuri care discută despre recuperare. Videoclipurile despre recuperare în care autorul vorbește despre comportamentele anterioare legate de tulburări de alimentație pot solicita spectatorilor să aibă peste 18 ani sau să îi solicite utilizatorilor să se conecteze, dacă nu sunt deja, la contul YouTube preferat. În plus, vor fi afișate cartonașe cu informații privind tulburările alimentare, sub descrierile videoclipurilor relevante afișate utilizatorilor din SUA, Marea Britanie, India, Canada, Japonia, Coreea, Mexic, Franța și Germania, multe regiuni urmând să fie incluse anul viitor.

Vezi si

CEO-ul Google, Sundar Pichai, avertizează societatea să se pregătească pentru impactul inteligenței artificiale accelerate

CEO-ul Google Sundar Pichai a spus că „fiecare produs al fiecărei companii” va fi afectat …