miercuri, 8 decembrie , 2021

Curs online organizat de Europe Direct Vaslui

Centrul Europe Direct Vaslui, din cadrul Consiliului Județean Vaslui, organizează, în luna noiembrie 2021, cursul interactiv online, Valori europene prin instrumente digitale în dezvoltarea personală, adresat cadrelor didactice și funcționarilor din administrația publică locală a județului Vaslui.

Scopul cursului este de a contribui la îmbunătățirea aptitudinilor de comunicare online a cadrelor didactice și funcționarilor publici din județul Vaslui, iar printre subiectele abordate se numără influența internetului și a Uniunii Europene în viața noastră, valori europene la care ne raportăm în proiectele de dezvoltare personală.

Cursul este gratuit și va fi susținut de dna prof. Sălcianu Mirela, lector cu o vastă experiență în domeniu. Acesta se va desfășura pe platforma ZOOM, pe parcursul a 20 h pentru fiecare grupă, distribuite pe parcursul mai multor zile.

Pentru o bună desfășurare a sesiunilor de formare, vor fi organizate 2 grupe mixte a câte 20 de participanți/grupă, formate din cadre didactice și funcționari publici.La finalul cursului, participanții vor primi certificate de participare și materiale promoționale din partea Centrului Europe Direct Vaslui.

Persoanele interesate să participe la acest curs, sunt rugate să se înscrie până la data de 27 octombrie 2021, prin completarea formularului electronic, disponibil la adresa www.europedirectvaslui.ro. Menționăm că locurile sunt limitate, iar criteriul de selecție este “primul venit, primul servit”.

Vezi si

Mesajul Președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru BUZATU cu ocazia Zilei Naționale a României

Dragi vasluieni! În urmă cu peste 100 de ani, românii dovedeau că, prin unitate, își …