Cuțitarul din club, snopit în bătaie de trei bodyguarzi, foști rugbiști de performanță!

ANCHETĂ… Ies la iveală noi informații despre scandalul care a avut loc la Bârlad, primul după ce s-a încheiat cu pandemia și stările de alertă, care au ținut “bombadierii” cuminți doi ani. Totul s-a întâmplat duminică noaptea, pe 20 martie, la ora 02:00, într-un binecunoscut club din Bârlad. Victima, un bârlădean de 34 de ani și cei trei agresori sunt cu toții cercetați în urma acestui incident. Bărbatul de 34 de ani a mers duminică seara în clubul din centrul Bârladului, unde a consumat alcool. Distracția era în toi, dar, după miezul nopții, totul a degenerat în urma unui scandal care a avut loc între cei patru bărbați. Un individ a fost bătut crunt de trei paznici ai clubului respectiv, foști rugbiști de performanță. Sportivii au declarat în fața polițiștilor că totul a escaladat după ce victima ar fi scos un cuțit pe care îl flutura în club. Ancheta este în desfășurare.

După ce l-au deposedat de arma albă, bărbatul de 34 de ani ar fi devenit violent, motiv pentru care, spun sportivii, i-au aplicat o corecție fizică, în urma căreia a ajuns la spital cu “policontuzii, traumatism cranio cerebral prin agresiune cu hematom”, potrivit declarațiilor oferite de medicul Oana Balbuzan, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean. Surse apropiate anchetei susțin că între victimă și agresori existau legături. Bârlădeanul bătut este cercetat într-un alt dosar de DIICOT, fiind plasat în prezent sub control judiciar. În același dosar de la DIICOT, o mărturie împotriva bărbatului bătut duminică noaptea, ar fi fost depusă chiar de către unul dintre agresorii din club.

 

Victima se apără de acuzațiile aduse și spune că nu ar fi avut cuțit!

Bârlădeanul bătut de cei trei bodyguarzi se apără și spune că totul este o înscenare la adresa sa. A declarat în fața polițiștilor că nu a mers cu o armă albă în club, având în vedere faptul că este sub control judiciar. Mai mult decât atât, spune că în urma încăierării i-au fost sustrase mai multe bunuri.  Polițiștii din Bârlad efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Sursa : https://www.vremeanoua.ro/cutitarul-din-club-snopit-in-bataie-de-trei-bodyguarzi-fosti-rugbisti-de-performanta/

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …