De Sarbatori “Ai puterea să dăruiești internetul”

„În această iarnă, Cartela Vodafone vine cu o ofertă unică, prin care utilizatorii au puterea de a reinventa cadourile de Crăciun și de a împărtăși cu cei dragi beneficiile unui trafic generos de date în rețeaua lor de încredere, Supernet 4G+”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

xmas-prepaid-campaign_ai-puterea-sa-daruiesti-internetul

 

Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiază de o ofertă de iarnă cu 10.000 de MB de date pentru ei și încă 10.000 de MB de date pe care aceștia îi pot oferi celor dragi. Mesajul campaniei, „Ai puterea sădăruiești internetul”,este susținut cu ajutorul ofertei inovatoare care aduce importante beneficii atât utilizatorilor, cât și persoanelor apropiate acestora.

Extraopțiunea de 6 euro include 2.000 de MB de date, 200 de minute internaționale, precum și 1.500 de unități „Ce vrei tu”,ce pot fi folosite pentru trafic de date, apeluri sau SMS-uri naționale. Oferta specială de sărbători aduce și un bonus special de 10.000 de MB de date pentru deținătorii cartelei șialți 10.000 de MB de date pe care aceștia îi pot oferi unui alt utilizator Vodafone.Toate beneficiile sunt valabilepentru o perioadă extinsă de timp, de cinci săptămâni.

În funcție de extraopțiunea aleasă de utilizatori, beneficiile pot ajunge la 700 de minute internaționale în UE, 8.000 deMB pentru trafic național pe mobil și 5.000 de unități „Ce vrei tu”.

La toate acestea se adaugă bonusul de 10.000 de MB de date pentru utilizatori și cel de 10.000 de MB de date care poate fi dăruit celor apropiați.

De Sarbatori ai puterea sa daruiesti internet!

Vezi si

Cei mai putini muncitori straini din tara lucreaza la Vaslui

In județul Vaslui lucrează în prezent cei mai puțini muncitori străini din țară, 449. Dacă …