De Ziua Tineretului, vasluienii petrec cu Andia, Phoenix și 3 Sud Est

Așa cum s-a întâmplat și în 2022, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, autoritățile vasluiene au pregătit și pentru acest an diverse activități distractive pentru localnici. Pe lângă concursurile de șah, volei, tenis de masă, dans și streetball, vasluienii se vor putea bucura de un concert de zile mari, printre cele mai răsunătoare nume ce vor urca pe scenă fiind trupele Phoenix și 3 Sud Est.

În fiecare an, pe data de 2 mai, sărbătorim Ziua Națională a Tineretului. Cu acest prilej, la Vaslui, Consiliul Județean Vaslui, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui și Primăria Vaslui vor organiza mai multe activități distractive pentru localnici. Chiar dacă nu a venit încă nici Paștele, organizatorii au pregătit deja în detaliu programul dedicat Zilei Naționale a Tineretului.

Programul include următoarele manifestări:

• ora 9.00 – Demonstrație automodele – Centrul Multifuncțional pentru Activități Extrașcolare „Cuza Vodă”;

• ora 9.30 – Crosul municipiului Vaslui – stadionul municipal Vaslui;

• ora 10.00 – Eveniment de gală pentru tinerii șahiști din Vaslui – Centrul „Prietenia”;

• ora 12.00 – Cupa Tineretului la volei – terenul de sport al Liceului „Emil Racoviță”;

• ora 13.30 – „Best of All” – Competiție de dans (Best Move&Friends) – Parcul Copou (scenă);

• ora 15.00 – Demonstrație de Taekwon-do (Club Sportiv „Liga de Est” Vaslui) – Parcul Copou (teren de sport);

• ora 16.00 – Cupa Tineretului la streetball (gimnaziu) – terenul de sport al Liceului „Mihail Kogălniceanu”;

• ora 16.00 – Cupa Tineretului la tenis de masă – Sala Polivalentă Vaslui;

• ora 17.00 – Cupa Tineretului la streetball (liceu) – terenul de sport al Liceului „Mihail Kogălniceanu”;

• ora 18.00 – Demonstrație de karate tradițional Șhotocan (Club Sportiv „Karate Kensei”) – Parcul Copou (teren de sport).

Ziua se va încheia cu un concert organizat în Centrul Civic, de la ora 17.00, ce va fi susținut de trupa Phoenix, Andia, 3 Sud Est, trupa Unison, Marks și Cla’ sick, alături de Dj Daniel Pavel și DJ Freddy NRG.

„Programul a fost conceput să se adreseze tinerilor de toate vârstele. Muzica de discotecă va cuprinde o perioadă cuprinsă între anii ’70 – ’80 – ’90 și prezent. Acest format se adresează în egală măsură liceenilor, dar și celor nostalgici, care frecventau discotecile vasluiene de la Club, Teatrul de Vară, Cinema Modern (Alter Ego) sau Casa de Cultură (Galaxy, Menthor). DJ Daniel Pavel și DJ Freddy NRG vor activa toate amintirile voastre. Trupa Phoenix, grupul care umplea stadioane începând din anii ’60 (s-a înființat în 1962), va cânta «În umbra marelui urs», «Nunta», «Fată verde», etc., pentru toți cei care-și trăiesc tinerețea în acea perioadă. Trupa 3 Sud Est vorbește despre un trecut ceva mai apropiat și suntem siguri că repertoriul celor trei băieți vă va stârni emoții speciale. Andia este prezentul și știm că ritmurile zilelor noastre au menirea să încânte pe toată lumea. Marks este un «brand refresh» al băieților cunoscuți în trecut drept «Hands of Angels». Îi prețuim nu doar pentru că sunt ai noștri, ci și pentru că au fost convingători pe alte scene din țară. Cla’ sick are cuvintele alea care ajung fix la țintă, fără ocolișuri sau dulcegării gratuite. Trupa Unison spune povestea unui început promițător într-ale scenei. Sorin Popliuc este vocea care va lega lucrurile”, este invitația lansată vasluienilor de către Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui.

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …