Deși la Ministerul Agriculturii s-au schimbat mai mulți miniștri, Vasluiul nu scapă de ruine!

Primăria Vaslui a continuat și în acest an demersurile la Ministerul Agriculturii, pentru a prelua o serie de clădiri care se află în paragină. Este vorba despre Casa Agronomului și fostul Oficiul pentru Consultanță Agricolă. Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus consilierilor locali că nici până la această dată nu a primit un răspuns favorabil la aceste cereri.

În ultimii ani, municipalitatea a transmis mai multe adrese către Ministerul Agriculturii, prin care a solicitat preluarea în domeniul public al municipiului a celor două imobile. Chiar dacă au fost promisiuni din partea Ministerului Agriculturii că este de acord să cedeze autorităților locale cele două spații destinate fermierilor, până la această dată nu s-a concretizat nimic.

„Mă voi adresa din nou Ministerului Agriculturii, pentru că am avut promisiuni că vom primi aceste clădiri care acum sunt în paragină. Nu am găsit până acum soluția ca aceste clădiri să vină spre autoritățile locale”, spunea Vasile Pavăl.

Citește mai mult: https://estnews.ro/2022/08/05/desi-la-ministerul-agriculturii-s-au-schimbat-mai-multi-ministri-vasluiul-nu-scapa-de-ruine/

Vezi si

Cardurile sociale, pregătite pentru a doua alimentare

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a publicat programul după care se va vira a …