sâmbătă, 18 septembrie , 2021

DJ Sava & Raluka, Connect – R – Aroma (videoclip)

O Raluka sexy si indrazneata, catuse si scene fierbinti sunt ingredientele celui mai nou videoclip DJ Sava & Raluka. Invitatul special, Connect-R, joaca rolul barbatului inselat in povestea de iubire dinAroma!

Rolul amantului in videoclip regizat de Alex Ceausu este nimeni altul decat iubitul din viata reala al Ralukai, cantaretul Ddy Nunes, scenele fierbinti dintre ei doi fiind foarte usor de filmat, momentul incitant fiind cel in care Raluka a trebuit sa filmeze legata cu catuse la maini. Clipul a fost lansat oficial la Media Music Awards, Raluka urcand pe scena in timpul showului Connect- R pentru a canta alaturi de el acest nou single.

Cum se termina aceasta poveste, aflati mai jos.

[youtube id=”CQ5k-yE6-bY” width=”600″ height=”350″]

Aroma este primul single DJ Sava cantat in limba romana, iar intoarcerea Ralukai in cadrul acestui proiect e binevenit, el avand cele mai mari hituri impreuna. Daca punem la socoteala si prezenta luiConnect-R alaturi de care au dat prima lovitura cu I Like( the Trumpet), s-a refacut combinatia ideala. Raluka a mai lansat cateva piese solo, una dintre cele mai reprezentative fiind Surrender My Love, in timp ce DJ Sava a continuat sa lanseze trackuri alaturi de Misha, ultima fiind Tenerife, o melodie ce inca se mai afla in topul celor mai difuzate piese pe radio.

Sursa: www.urban.ro

Vezi si

J. Balvin, Zion & Lennox – Si Te Atreves | videoclip