miercuri, 27 octombrie , 2021

Grasu XXL si AMI – Deja vu – asculta noul single!

Grasu XXL si AMI lanseaza astazi un nou single, “Deja vu”, ce promite sa devina rapid hit! Acest featuring inedit i-a luat prin surprindere pana si pe cei doi artisti: “Nu m-am gandit vreodata ca vom colabora!”, a marturisit AMI.

PROMO

Noua piesa, compusa de David Deejay (Adi Colceru), vorbeste despre sentimente contradictorii intr-o relatie, dar si despre emotiile traite in astfel de momente. “Mi-a fost destul de greu sa scriu despre treaba asta, tre’ sa recunosc… a iesit insa foarte bine. AMI rupe refrenu, Adi a rupt beatu’… eu…”, a spus Grasu XXL despre noua piesa.

Pentru AMI, “Deja vu” reprezinta atat primul sau single in limba romana, cat si o schimbare a stilului sau muzical. “Noul single a fost o provocare! Stilul muzical este diferit de cel abordat de mine pana acum, insa doar pentru aceasta colaborare. Urmatorul single va fi tot marca AMI, asa cum mi-am obisnuit fanii”, a explicat AMI.

Puteti asculta aici noul single Grasu XXL feat. AMI – “Deja vu”, un produs MediaPro Music si MusicExpertCompany.

[youtube id=”FRuD7W2FhyM” width=”600″ height=”350″]

Pe langa featuring-ul cu AMI, Grasu XXL pregateste lansarea a doua albume anul acesta. Primul este un album live cu piese deja consacrate, inregistrat in Euphoria Music Hall Cluj alaturi de live band, iar cel de-al doilea este mult asteptatul artist album, care se va numi „Unu”.

Vezi si

Iuliana Beregoi – Gucci si Prada | videoclip