Eaton 3S850D: un UPS mic și folositor

Puține lucruri sunt mai rele pe lumea asta decât penele de curent, în special în epoca pe care o trăim noi, când aproape toate lucrurile cu care interacționăm în viața noastră de zi cu zi fie trebuiesc alimentate constant de la priză, fie funcționează pe bază de baterii care trebuiesc și alea încărcate.

Pe lângă scenariile inconveniente în fața căruia poți fi pus atunci când cade curentul, cum ar fi când te uiți la un meci de fotbal cu scor 2-2 și, în minutul 90+2, la ultima fază fixă, se oprește televizorul sau atunci când te chinui la un joc greu, faci progrese serioase și ți se oprește calculatorul sau consola înainte de un checkpoint.

Desigur, astea două exemple sunt, așa cum am zis mai sus, mici inconveniente. O problemă mai mare vine atunci când lucrezi la un document sau la un text pentru muncă și pică curentul. Dacă programul pe care îl folosești nu are o funcție de auto-save, poți pierde ore de muncă într-o clipită. Sau și mai rău, îți vine supratensiune pe rețea și îți prăjește sursa.

Citește mai mult: https://zonait.ro/eaton-3s850d-un-ups-mic-si-folositor/

Vezi si

World of Warcraft: Dragonflight, o lansare cu sughițuri… Ce e nou și cum se prezintă până acum

World of Warcraft are un loc special în inima mea. Părinții mei s-au jucat versiunea …