Ei sunt cei bine platiti DJ ai momentului. Afla ce sume fabuloase castiga si cine se afla in fruntea topului

DJ-ul Calvin Harris a castigat arpoximativ 46 de milioane de dolari in anul 2012, suma care l-a propulsat in fruntea clasamentului celor mai bine platiti DJ.

Castigurile artistului sunt rezultatul numeroaselor reprezentatii sustinute si colaborarilor de succes pe care DJ-ul de origine scotiana le avut in decursul ultimelor 12 luni.

Prezenta lui Calvin in topul realizat de Forbes este o adevarata surpriza, avand in vedere ca DJ-ul de 29 de ani nici macar nu a fost prezent pe lista atunci cand publicatia a prezentat pentru prima data acest clasament.

Clavin Harris l-a detronat de pe prima pozitie pe DJ Tiesto, care si-a marit castigurile de la 22 de milioane de dolari la 32 de milioane, fapt ce i-a asigurat clasarea pe locul secund.

Francezul David Guetta nu avea cum sa lipseasca din acest top, castigurile sale ridicandu-se la nici mai mult nici mai putin de 30 de milioane de dolari.

In acelasi top, pe locul patru, sunt prezenti cei de la Swedish House Mafia cu 25 de milioane de dolari. Locul cinci revine lui Deadmau5 (21 milioane de $), urmat la o diferenta de 1 milion de $ de Avicii.

Asa cum era de asteptat, batalia a fost stransa. In ordinea numerelor de pe tricou, urmeaza Afrojack (locul sapte cu 18 milioane de $), Armin van Buuren (locul 8 cu 17 milioane de $), Skrillex si Kaskade (locurile noua si zece cu 16 milioane de $ fiecare).

Vezi si

Andreea Bălan – Ne îndrăgostim | videoclip