Victorie cu emotii. FC Vaslui – Sageata Navodari 1 – 0

Cu o linie de fund impenetrabilã si cu un mijloc capabil de a crea un joc spectaculos, FC Vaslui continuã sã sufere în atac. În cele patru partide jucate de galben-verzi, nici un atacant nu a reusit sã-si treacã numele pe tabela de marcaj. Cu sigurantã aducerea unui atacant de careu ar face ca FC Vaslui sã se lupte pentru câstigarea campionatului

fc-vaslui-sageata-navodari-1-0-222131

Cu sigurantã vasluienii nu au mai repetat jocurile bune fãcute în primele douã meciuri pe teren propriu. Însã acest lucru nu i-a împiedicat pe elevii lui Ionut Mosteanu sã plece cu cele trei puncte de pe teren. “Vinovat” din nou pentru bucuria suporterilor prezenti la stadion s-a fãcut din nou fundasul central, Piotr Celeban, polonezul aflându-se la a doua reusitã din acest sezon.

Galben-verzii au pãrut cã au tras ceva concluzii dupã ultima partidã disputã, si în meciul de asearã nu au mai practicat acel joc de asteptare care sã permitã adversarului sã-si creeze faze periculoase. Cu un pressing ceva mai avansat , mijlocasii Vasluiului au sufocat din fasã orice tentativã de atac al celor de la Sãgeata, caue fãcând din nou un meci mare. Din nou, spectacolul din teren i-a apartinut cãpitanului echipei, Lucian Sânmãrtean. Pe lângã fazele caracteristice lui, se pare cã si golurile de la mijlocul terenului îl tenteazã, acesta fiind la a a doua încercare de acest fel:” Sper ca în urmãtorul meci sã pot marca de la mijlocul terenului. Am vrut si de data aceasta pentru spectacol si pentru oamenii care au venit la meci.”a declarat acesta dupã meci. Si în atac, Vasluiul s-a prezentat mult mai bine ca la Medias, titularizarea lui Pozder surprinzând pe toatã lumea. Desi a jucat rolul pivotului, neamtul a reusit sã punã în pericol de câteva ori poarta lui Panagopoulos, prin ocaziile avute în minutele 15 si 24. Dupã iesirea sa de pe teren, ofensiva a continuat sã pistoneze adversarul cu ajutorul tânãrului Buziuc. Prin prestatia avutã, suceveanu a demonstrat cã, acordându-i-se încredere poate deveni un jucãtor pe care Vasluiul se poate baza în viitor.

Din pãcate, galben-verzii continuã sã plãteascã tribut lipsei unui atacant de valoare, acesta fiind al cincilea meci consecutiv în care mijlocasii ori fundasii se dovedesc a fi decisive pentru echipa vasluianã.

Sursa: vrn.ro

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …