FABULOS! Meci istoric facut de Simona Halep!

►Simona Halep a spulberat-o pe Serena Williams in cel de-al doilea meci de la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2
►Simona a spus la final ca a facut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei si ca si-a indeplinit un vis, acela de a o invinge pe una dintre surorile Williams

fabulos-meci-istoric-facut-de-simona-halep-lovitura-aplaudata-chiar-si-de-serena-williams-foto_size6

Simona Halep a facut un meci formidabil la Turneul Campioanelor, unde a trecut de americanca Serena Williams, locul 1 in clasamentul mondial WTA.

Dupa ce a trecut de Eugenie Bouchard in primul meci, Simona Halep a facut o partida exemplara si astazi, invingand-o fara drept de apel pe cea mai puternica jucatoare din circuitul international.

La final, Simona le-a multumit fanilor, romanilor si membrilor echipei sale.

“A fost cel mai mare meci din viata mea, nu pot sa explic, sunt foarte fericita si vreau sa ma bucur. A fost visul meu sa inving una dintre surorile Williams, sunt jucatoare foarte bune. Nu as fi putut sa joc asa fara ajutorul vostru, al fanilor, al romanilor mei si al echipei. Trebuie sa imi vad mai departe de joc si sa continui pe aceasta panta.

Serena poate ca nu a fost in cea mai buna zi, insa eu am jucat agresiv, am luat mingea devreme, am deschis terenul, am servit bine. Am jucat foarte bine si sunt extrem de fericita”, a spus Simona Halep.

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …