duminică, 24 octombrie , 2021

Facebook, Instagram și WhatsApp, offline în România. UPDATE: serviciile au revenit

UPDATE – 00:56 : Serviciile Facebook au revenit.

UPDATE – 20:51: Conform mai multor utilizatori de pe Twitter, domeniul Facebook nu mai apare drept „înregistrat”, fiind disponibil pentru a fi cumpărat. Aparent, DNS-ul Facebook a dispărut complet.

UPDATE – 19:51: Între timp, Facebook a publicat o declarație și pe Twitter:

„Suntem conștienți că anumite persoane au probleme în accesarea serviciilor și produselor noastre. Lucrăm pentru a readuce lucrurile înapoi la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”

UPDATE – 19:42 : La o oră de la oprirea serviciilor Facebook, compania a declarat pentru Associated Press că este conștientă că „unii utilizatori nu pot accesa aplicația Facebook”. Totuși, serviciile Facebook precum site-ul facebook.com, Instagram, cât și serviciile de mesagerie Messenger și WhatsApp rămân inaccesibile atât de pe mobil, cât și din browser.

Articolul original: Serviciile online operate de către Facebook, adică rețeaua de socializare principală a companiei, serviciul de chat Messenger, rețeaua de socializare Instagram și aplicația de chat WhatsApp sunt în acest moment offline. Problemele au apărut în jurul orei 18:40 a României și la redactarea acestui text încă nu și-au revenit.

Conform Downdetector, toate aceste servicii primesc rapoarte din toată lumea că nu sunt funcționale, ceea ce sugerează că este vorba despre o problemă gravă. Vineri, pe 1 octombrie, serviciile Facebook au mai întâmpinat probleme similare, dar și-au revenit la scurt timp. Momentan nu avem informații despre motivul pentru care serviciile Facebook nu sunt operaționale, însă vom reveni cu informații în cazul în care compania va oferi declarații oficiale referitoare la această situație.

Vezi si

„iCârpa”? Apple a lansat o lavetă care costă 19 dolari

Apple a lansat o serie de produse interesante ieri, dar niciunul nu a stârnit atâtea …