sâmbătă, 18 septembrie , 2021

Fără maşini în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă a luat decizia de a interzice accesul autovehiculelor în curtea unităţii. Hotărârea a fost luată din cauza lucrărilor de reabilitare şi modernizare ale spitalului, iar excepţie de la ea fac doar ambulanţele şi autovehiculele care se ocupă de aprovizionare.

Spitalul judetean vaslui

Potrivit conducerii unităţii spitaliceşti, decizia a fost luată la cererea expresă a construcotrului care se ocupă de lucrările de reabilitare şi modernizare ale spitalului.

„Au început lucrările pentru reabilitarea faţadei din partea de est, corpurile A şi B. Pentru desfăşurarea activităţilor de şantier şi în conformitate cu solicitările constructorului, ne vedem obligaţi să restricţionăm, temporar, în perimetrul unde se desfăşoară lucrările specifice, accesul autovehiculelor particulare. Sunt exceptate de la această dispoziţie ambulanţele şi autovehiculele care asigură aprovizionarea unităţii”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul spitalului.  Asta înseamnă că pacienţii sau aparţinătorii acestora nu vor mai putea intra în curte cu maşinile personale ori cu taxiurile.

Termenul limită de finalizare a lucrărilor de reabilitare este iulie 2014.

Sursa: Adevarul de Vaslui

Vezi si

Nevoiașii vor încasa tot mai greu ajutorul social. Sute de familii în pericol să piardă banii!

Județul Vaslui avea la sfârșitul lunii iulie 2021 un număr de 7.302 beneficiari de venit …