miercuri, 27 octombrie , 2021

Fostul postas de la Codãesti, ce cântãrea 300 kg, a murit într-un spital din Iasi

Un bărbat care cântărea 300 de kilograme a murit de infarct la scurt timp după ce a ajuns la spital.

obez

 

15 angajaţi de la SMURD au intervenit pentru a transporta la spital un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Codăeşti, Romică Creţu. El cântărea aproape 300 de kilograme, iar cadrele medicale spun că intervenţia a fost una dificilă. Bărbatul a fost dus la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. George I.M. Georgescu“ din Iaşi, în urma unui infarct miocardic.
„Mutarea pacientului din casă în ambulanţă s-a făcut cu dificultate. Colegii de la Vaslui ne-au soli¬citat ajutorul pentru a transporta pacientul obez care cântărea în jur de 300 de kilograme. Ni s-a solicitat trimiterea în zona în care se afla a unui elicopter, dar nu s-a putut răspunde din cauză că nu avem spaţiu în elicopter pentru pacienţi din această categorie“, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

Romeo Cretu a lucrat timp de 15 ani la Posta Românã, unde a fost oficiant, ulterior diriginte, functie pe care a ocupat-o dupã pensionarea tatãlui sãu, Ion Cretu, cel mai longeviv diriginte postal din judet, decedat în 2014. Romeo Cretu va fi înmormântat cel mai probabil joi.

Sursa:Obiectiv

 

 

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …