FOTO: Accident grav la Târzii! O mașină s-a tamponat cu un autocar plin cu pasageri

Un accident deosebit de grav s-a petrecut pe Drumul European 581, pe raza localității Târzii. În evenimentul rutier au fost implicate un autocar cu nu mai puțin de 35 de persoane și un autoturism. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și SAJ, polițiști, dar și pompieri, pentru asigurarea măsurilor PSI.

Astăzi, Secția de pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale și două ambulanțe SMURD tip B2, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea persoanelor și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier în zona localității Târzii, comuna Oltenești. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate un autocar și un autoturism, în cele două autovehicule aflându-se 36 de persoane. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite  două autovehicule avariate, ieșite în afara părții carosabile”, au comunicat reprezentanții ISU Valsui.

www.smilefm.ro

Șoferul autoturismului, transportat la spital

„Până la sosirea echipajelor de intervenție, persoanele aflate în autocar se autoevacuaseră. Bărbatul  aflat în autoturism acuza dureri în zona lombară. Victima a fost evaluată, a primit primul ajutor și fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși. Celelalte persoane implicate în accident (35 femei și bărbați) au fost evaluate, dar nu au necesitat îngrijiri medicale. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști”, au mai precizat reprezentanții ISU Vaslui. Vom reveni cu detalii, despre cauza producerii accidentului.

Sursa:

Accident deosebit de grav, între un autocar plin cu pasageri și un autoturism, la Târzii! (FOTO)

Vezi si

Sistemul de semaforizare din Barlad va fi modernizat

Primăria Municipiului Bârlad a început lucrările la modernizare a sistemului de semaforizare. În primă fază, …