Gelos, un tânãr si-a înjunghiat fosta iubitã de trei ori si a ajuns dupã gratii!

O copilã de 15 ani, din comuna Epureni, a vãzut moartea cu ochii! Minora G.P. abia ce coborâse din microbuzul ce o aducea acasã de la liceul din Bârlad, când a fost acostatã de fostul ei iubit, un bãiat de 18 ani, Darius Tacencu, din comuna Suletea. Acesta era pus pe scandal si avea asupra sa un briceag. Fata a refuzat sã vorbeascã cu el, încercând sã fugã, iar individul a alergat dupã ea peste 1 km, spun martorii oculari. Când nu a mai putut alerga, fata a fost prinsã de individ si înjunghiatã cu briceagul de trei ori în spate. În prezent, copila a ajuns la spital, iar „gelosul” de 18 ani, în fata magistratilor bârlãdeni. Pe cei doi i-a legat o poveste de dragoste pe care însã fata, elevã în clasa a IX-a la un liceu din Bârlad, a vrut neapãrat sã o încheie, lucru ce l-a înfuriat pe tânãrul suletean „înfierbântat” care nu a acceptat sã fie … refuzat! Si pentru asta a primit mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Sentinta nu este definitivã, putând fi atacatã cu apel la Tribunalul Vaslui.

Spaimã si groazã în comuna Epureni, unde pe 20 iunie s-a petrecut un lucru iesit din comun! O minorã de 15 ani, G.P., elevã în clasa a IX-a la un liceu din Bârlad, a fost asteptatã la microbuzul de ora 15.40 ce o aducea de la scoalã, de Darius Tacencu, de 18 ani, fostul iubit al fetei. Ea nu mai dorea sã aibã de a face cu el, rupând „lantul de iubire”, dar tânãrul nu a acceptat despãrtirea. Astfel, acesta aflat în localitatea/comuna Epureni, pe fondul stãrii de gelozie, a provocat scandal si a agresat – o pe minora de 15 ani, din Epureni, cu care anterior ar fi avut o relație de prietenie. Fata a fugit peste 1 km de individul care era furios si tot agita un briceag cu care o ameninta cã o omoarã. Dupã ce fata n-a mai avut suflu, când s-a oprit, individul i-a bãgat briceagul în spate de 3 ori si a fugit! La fata locului au venit politistii Sectiei 5 Politie Ruralã din orasul Murgeni si un echipaj de prim ajutor de la ISU Vaslui – (EPA), care a transportat victima de 15 ani la spitalul din Bârlad. „În data de 20.01.a.c. s-a prezentat la Compartimentul de Primiri Urgente, în urma unei agresiuni, o pacientã de 15 ani cu <<Plãgi tãiate prin înjunghie torace posterior si umãr drept>> si <<traumatism cranio-cerebral>>. În momentul de fatã este internatã în secția de Chirurgie pentru tratament chirurgical si supraveghere. Starea ei este stabilã si rãmâne în continuare internatã.”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlãdean. Victima a fost examinatã medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit cã necesitã un numãr de 11-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/gelos-un-tanar-si-a-injunghiat-fosta-iubita-de-trei-ori-si-a-ajuns-dupa-gratii/

 

Vezi si

S-au afișat rezultatele la BAC: trei medii de 10 în județul Vaslui

Ministerul Educației a publicat rezultatele la Bacalaureat pe site-ul bacalaureat.edu.ro, precum și la avizierele unităților …