Proiectul privind construcția Spitalului Vechi a fost inclus pe lista de finanțare din PNRR cu 60 de milioane de euro!

Proiectul „Construire secții la Spitalul nr. 2 Vaslui” a fost inclus pe lista de finanțare din cadrul PNRR, cu o valoare de 60 milioane de euro. În prezent, se lucrează la proiectul tehnic, iar unele suprafețe aferente construcției s-au mărit. CJ Vaslui a aprobat cu majoritate de voturi ultimele modificări la proiect și toată lumea speră ca finanțare să vină cât mai repede. Prin proiect se va construi un spital nou cu 204 paturi în saloane (43 de saloane) și 18 paturi în sălile de tratament.

Consiliul Județean (CJ) Vaslui a aprobat cu majoritate de voturi proiectul privind extinderea suprafeței construite aferente Copului B al obiectivului de investiții „Construire secții la Spitalul nr. 2 Vaslui”. În timpul dezbaterilor, consilierii liberali au cerut o serie de lămuriri tehnice în ceea ce privește întocmirea proiectului și au depus un amendament care a fost aprobat.

„Este un obiectiv foarte important și pentru a obține acces la finanțare prin PNRR vom vota pentru. Vrem să știm în legătură cu proiectul dacă se face o majorare a suprafeței construite sau se reconfigurează schița pentru corpul B. Impactul financiar va fi semnificativ dacă vom avea 1.200 de metri pătrați construiți în plus. Șansa noastră este că vom primi acele fonduri și sperăm că le vom primi cât mai repede”, a spus Gheorghe Viziteu, consilier PNL.

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a răspuns că proiectul privind construirea de secții la Spitalul nr. 2 este inclus pe lista de finanțare cu o valoare de 60 milioane de euro.

Citește mai mult: https://estnews.ro/2022/06/22/proiectul-privind-constructia-spitalului-vechi-a-fost-inclus-pe-lista-de-finantare-din-pnrr-cu-60-de-milioane-de-euro/

 

Vezi si

S-au afișat rezultatele la BAC: trei medii de 10 în județul Vaslui

Ministerul Educației a publicat rezultatele la Bacalaureat pe site-ul bacalaureat.edu.ro, precum și la avizierele unităților …