miercuri, 8 februarie , 2023

HBO Max este disponibil în România !

Dacă ești un fan al filmelor, sigur te vei bucură să afli că HBO Go devine acum HBO Max. Platforma de streaming debutează astăzi în România și îți oferă acces la o colecție impresionantă de titluri proprii, cât și de la producători precum Warner Bros, DC, Cartoon Network, Max Originals și multe altele. Conturile deja existente vor face trecerea gratuit la noul serviciu, astfel nu este nevoie decât să vă logați în aplicație.

„HBO Max este disponibil în România, cu o ofertă unică de conținut ce include titluri populare, producții originale europene și conținut pentru copii, toate într-un singur loc. În plus, oferim fanilor un preț promoțional, redus cu peste 30%. În Europa Centrală și de Est am început în 1991 cu primele canale liniare și, iată că, după mai bine de 30 ani de prezență în aceste țări, le propunem fanilor încă o cale prin care își pot accesa conținutul preferat.Christina Sulebakk, director general, HBO Max EMEA”

HBO Max este o ofertă avantajoasă pentru pasionații de filme și seriale

Conturile HBO GO din România vor fi transferate automat pe noua platformă. Abonații direcți vor beneficia de prețul de 3.30 euro/lună, redus cu peste 30% din prețul lunar de 4.99 euro/luna, pe toată durata abonamentului lor. Și clienții noi care se vor abona până la dată de 31 martie vor beneficia de același preț lunar redus, de 3.30 euro/luna pe toată durata abonamentului.

După 31 Martie 2022, pe lângă abonamentul lunar la prețul standard de 4.99 euro/lună, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților direcți, la prețul de 39.90 euro/an. Acesta va oferi acces pe o perioada de 12 luni, la prețul de 8 luni. Abonamentele pot fi activate direct pe www.hbomax.com.

 

HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV) la tarifele stabilite conform politicilor de preț ale acestora. Filme și seriale Max Originals, DC, Warner Bros., Cartoon Network fac parte din oferta de conținut, alături de producții locale originale.

Vezi si

AMD este câștigător în fața lui Intel atât la performanța procesoarelor, cât și la bursă

Exuberanța continuă iată pe piețe odată cu decizia de ieri a FED-ului de majorare a …