Huawei Mate X2 este cel mai rezistent telefon pliabil de până acum. VIDEO

Telefoanele pliabile de până acum au fost în atenția publicului din două motive. Pe de-o parte, fanii tehnologiei sunt fascinați de tehnologia nouă, care oferă noi cazuri de utilizare pentru smartphone-uri, permițând productivitate și divertisment pe un ecran mai mare. Pe de altă parte, aceste telefoane sunt semnificativ mai scumpe și mai fragile decât cele tradiționale. Aceste telefoane au ecrane acoperite cu plastic, nu sticlă, care se zgârie și poate fi perforat mult mai ușor decât o protecție obișnuită din sticlă și, până acum, niciunul nu a trecut de testele de rezistență de la JerryRigEverything… până la Mate X2 de la Huawei.

maxresdefault (1)

Pentru a trece de un astfel de test de rezistență, regula este ca telefonul să funcționeze la final. Iar Mate X2 a reușit să treacă, chiar dacă nu a performat cel mai bine la anumite capitole. În continuare, acest model este un telefon pliabil, cu plastic deasupra ecranului OLED. Asta înseamnă că se zgârie la fel de ușor precum celelalte telefoane de acest gen. De asemenea, ecranele sale nu sunt foarte rezistente la căldură, în comparație cu telefoanele obișnuite.

Huawei Mate X2 a reușit să treacă de testele de rezistență

Totuși, Mate X2 de la Huawei a atins o performanță pe care niciun alt telefon pliabil de până acum nu a reușit-o până acum. În primul rând, atunci când intră în contact cu praf și nisip, balamaua sa nu preia particulele la interior. Astfel, atunci când deschizi și închizi ecranul pliabil, nu vor apărea zgomote nedorite din cauza prafului. În al doilea rând, întregul telefon a reușit să supraviețuiască în testul de îndoire în sensul opus.

Ba chiar Mate X2 a reușit să treacă anumite teste pe care telefoane de gaming precum Lenovo Legion Duel și ASUS ROG Phone 5 nu le-au trecut, ambele modele de gaming putând fi rupte de la jumătate.

Citeste mai mult: https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-mate-x2-este-cel-mai-rezistent-telefon-pliabil-de-pana-acum-video-19172423/

Vezi si

TikTok a șters peste 500.000 conturi în Italia

Răspunzând solicitării primite din partea autorității care veghează asupra prelucrării datelor personale, administratorul TikTok a …